Skøyteskole på Marienlyst

Arrangør: Drammen Ishockeyklubb

Drammen Ishockeyklubbs skøyte- og hockeyskole er et tilbud til alle jenter og gutter mellom 4 og 10 år +/- som ønsker å lære seg å gå på skøyter og å spille ishockey. Vi legger vekt på lek, trivsel og mestring og barna deles opp i grupper etter ferdigheter, ikke alder. Skolen vår er basert på Den norske skøyte og hockeyskolen. Les mer om den på www.Drammenhockey.no

Les også: Innhold og organisering på isen

Grupper basert på ferdigheter inkluderer:

Gruppe 1: Skøyteskole, nybegynnere: Ingen spesielle startferdigheter.

Gruppe 2: Skøyteskole, viderekomne: Klarer å stå og gå på skøyter. Har grei fremdrift og kan manøvrere/svinge på en ”grov” måte.

Gruppe 3: Skøyteskole, siste nivå: Har brukbar balanse frem/bak og sideveis, manøvrerer/svinger greit. God fremdrift, svinger og manøvrere mer finstemt og mer automatisk.

Gruppe 4: Hockeyskole, nybegynnere: Bra fremdrift, grei balanse, manøvrerer og stopper (plog). Klarer å føre ring med kølle/stav gjennom hinderbane.

Gruppe 5: Hockeyskole, viderekomne: Greit framover, bakover, korte svinger, stopper, fører puck med kølle.

Gruppe 6: Hockeyskole, overgang til lag.

Barna vil få de grunnleggende ferdighetene som danner grunnlaget for å starte med ishockey og annen skøytesport (hurtigløp og kunstløp). Barna som vil spille ishockey flyttes opp på de aldersbestemte lag når de etter trenernes oppfatning er klare og når de selv vil og når foreldrene synes det er greit.

For alle barn mellom 4-10 +/- år

Foreldre er hjertelig velkommen til å være på isen sammen med barna. Dere må da ha skøyter på og vi anbefaler på det sterkeste at dere også bruker hjelm.

Kontakt

Tom Sæthershagen / tom@dik.no / Tlf: 46405977
http://www.drammenhockey.no